Gelaat

Huidanalyse

huidanalyse huidtype

Vooraleer men een huid wilt verbeteren is het uiterst belangrijk eerst te weten met welke huid je te maken hebt. Aan de hand van een fotoanalyse en vragenlijst worden er verschillende zaken in kaart gebracht zoals rimpels, hyperpigmentatie (bruine vlekjes), couperose (rode adertjes), UV-zonneschade, aanwezigheid van bepaalde bacterieën enzovoort.Met deze informatie kunnen we een persoonlijk behandelplan opstellen waarbij jou huid het meeste profijt heeft. Dit kan preventief dienen om de huid te beschermen of net om huidige beschadigingen aan te pakken.

Onze behandelingen kunnen sterk uiteenlopen van een lichte peeling die de huid weer prikkelt tot een rimpelbehandeling van de rimpel die jou echt stoort. Wij zorgen voor de juiste informatie maar jij beslist waarbij je jou het beste voelt.

 Wij werken niet alleen samen met een plastische chirurg maar ook met een esthetische arts. Op deze manier garanderen we steeds een behandeling op maat.

Medische Peelings

Het doel van een medische peeling kan enerzijds zijn om de bovenste ‘dode’ huidlaag te doen afschilferen (vitamine A/ Retinolpeelings) waardoor er terug een gladde, reine huid aan de oppervlakte komt. Anderzijds zorgt een peeling altijd voor een boost in de onderlagen van de huid zodat deze van binnenuit zorgt voor een egalere teint. Er zijn verschillende niveaus binnen de peelings die inwerken op verschillende huidlagen. Hoe sterker de peeling, hoe intensiever en dieper de werking ervan. Vaak werken we daarom met een opbouwschema. In 2 Beauty werkt met de peelings van Neostrata & Exuviance. Een erkend product met wetenschappelijk bewijsmateriaal. Neostrata/ Exuviance werkt steeds op basis van glycolzuur (AHA). Glycolzuur is een kleine molecule die, door het juist aanbrengen, gemakkelijk in de huid kan en zorgt dat rimpeltjes en andere onvolkomenheden worden weggewerkt doordat de bovenste huidlaagjes als het ware worden weggebrand. Voorafgaand aan elke peeling dient men de huid grondig voor te bereiden met juiste producten. Deze producten zijn afhankelijk van huidtype, probleemzones en dergelijke meer. Reinigen is steeds een eerste stap. De huid kan enkel ondersteunt worden door producten als deze rein is bij het aanbrengen ervan. 
TIP; maandelijks peelen garandeert een langdurig resultaat.

medische peelings huidverzorging